Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Piesa nouă e hit, iar ea e tot mai sexy! Nicole Cherry a cântat „Cuvintele tale” la Neatza

Cireșica" a pregătit o nouă surpriză fanilor ei. Este vorba de un nou single, care beneficiază și de un videoclip tare drăguț, primit cu aplauze de toți ascultătorii.  

Cireșica" a pregătit o nouă surpriză fanilor ei. Este vorba de un nou single, care beneficiază și de un videoclip tare drăguț, primit cu aplauze de toți ascultătorii.

Melodia se numește „Cuvintele tale“ și concurează deja cu hitul ”Se poartă vara” la numărul de vizualizări pe YouTube, asta după ce piesa realizată în colaborare cu Connect-R s-a bucurat de un real succes încă de la lansarea ei, adunând peste 22 milioane de view-uri.

Nicole a venit și la ”Neatza” cu noua piesă, unde ne-a încântat din nou cu prezență sa adorabilă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!