Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

PREA TARE! I-auzi, Dani: "Îți dorim să fii șef pe punte, măcar trei secunde. Nu știm unde e Răzvan, el n-a vrut să dea un ban!" Băieţii de la "Noaptea Târziu" au venit cu sorcova

 

Pentru că în 2016 au doborât toate recordurile de audiență, 2017 trebuie să înceapă pe picior mare pentru cel mai îndrăgit matinal din România. 

Iar pentru că sorcovitul aduce spor, băieții de la "Noaptea Târziu" au venit la "Neatza cu Razvan si Dani" cu sorcova, dar și cu câteva versuri numai bune de smuls zâmbete.

I-auziți cum spun băieții. Dani, ești atent, da? Răzvan, nu știm unde ești, dar sperăm că-i auzi și tu!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe