Antena Căutare

Pregătit să râzi cu lacrimi?! Ionuţ Rusu de la iUmor a fost șofer de tir și calcă pe urmele bătrânului Bendeac

Ionuţ Rusu este cel mai share-uit român al momentului! Reprezentațiile sale de pe scena ”iUmor” au devenit virale pe internet, iar publicul l-a trimis direct în finală, după ce l-a votat prin intermediul aplicației.

Ionuţ Rusu este cel mai share-uit român al momentului! Reprezentațiile sale de pe scena ”iUmor” au devenit virale pe internet, iar publicul l-a trimis direct în finală, după ce l-a votat prin intermediul aplicației.

Mai mult, Ionuț l-a făcut pe Cheloo să râdă timp de trei minute, fără oprire, ceea ce e mare lucru.

Acesta a poposit și în platoul de la ”Neatza” unde, după reprezentanția care smuls iar hohote de râs, Dani l-a luat la întrebări.

Așa se face că am aflat că Ionuț Rusu și-a dorit să se facă polițist atunci când era copil, însă a ajuns să fie șofer de tir, ca mai apoi să-și concentreze atenția asupra actoriei, pe care o are în sânge.

”Deși trebuie să recunosc că Bendeac este idolul meu, Cheloo mi-a mers la suflet la iUmor, pentru că nu mă așteptam să râdă”, i-a spus Ionuț lui Dani.

Ce mai e de zis? Băiatul e cu adevărat savuros!

Gata cu România sau... Monaco! Dani Oţil are admiratoare peste Ocean: ”M-a sunat de opt ori într-o zi!”... Flavia, ținută de infarct la emisiune! Vecina de la ”Neatza” și-a etalat trupul de invidiat într-o pereche de pantaloni ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x