Antena Căutare

Ce-ar fi horoscopul fără ea? Acum cinci ani, astrele primeau o nouă prezentare: Prima apariție la "Neatza" a Amaliei

E superbă, plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze. Amalia Ștefania, frumușica de la meteo, a împlinit, astăzi, 5 ani de când prezintă rubrica meteo de la "Neatza cu Răzvan și Dani". 

E superbă, plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze. Amalia Ștefania, frumușica de la meteo, a împlinit, astăzi, 5 ani de când prezintă rubrica meteo de la "Neatza cu Răzvan și Dani".

În 2014, Amalia a venit la concursul pentru postul de vecină, a ajuns până în finală, însă nu s-a calificat atunci pentru poziție. La scurt timp, astrele s-au aliniat și ea avea să ajungă în echipa "Neatza" în calitate de "horoscopistă".

Amalia venea din Constanța și nu era străină de lumina reflectoarelor atunci când a ajuns în platoul matinalului, asta pentru că la acel moment era membră în trupa "Blaxy Girls". Sigur vă amintiți de ele și de succesul pe care l-au avut cu piese precum "If you feel my love" sau "Dear mama". După destrămare, fetele s-au reunit chiar în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani", la aniversarea de zece ani de matinal.

Acum, Amalia Ștefania are 27 de ani, cinci la "Neatza", dar e și mămica unui băiețel de patru ani, pe nume Luca. Am auzit-o prezentând horoscopul, am ascultat-o cântând, am văzut-o râzând și făcând glume cu toată echipa.

La mulți ani, Amalia! Mulți și haioși în echipa "Neatza cu Răzvan și Dani"!

Din puțul gândirii lui Dani izvorăște o dorință: "Răzvane, îmi vine să mă dezbrac gol puşcă şi să mă dau pe o troti... Sorin Găgeanu e medic stomatolog, iar atunci când nu pune plombe străbate Europa pe bicicletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x