Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Râzi cu lacrimi! Dani Oțil a interzis "Secret Santa" din cauza Flaviei! „Mă bântuie, nu mai pot”

 

Dani Oţil a făcut super show la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după ce a povestit (printr-un joc de mimă) de ce a decis să interzică „Secret Santa”!

Punându-și o perucă blondă pe cap pentru a arăta mai bine cu Flavia, simpaticul matinal a trecut la povestit întâmplarea ce l-a făcut să ia această decizie.

„Vreau ca oamenii să înțeleagă de ce am decis să interzicem Secret Santa în emisiune și în familia noastră”, a început Dani Oțil să povestească.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi continuarea!

Citește și:

Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un tânăr care s-a oferit să ajute la descărcatul pepenilor! Ghinionul l-a „lovit” din plin!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe