Antena Căutare

Smiley News: Cerere în căsătorie pe stadionul din Oradea. Protagoniștii, doi arbitri! - Video

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la „Neatza cu Răzvan și Dani” imaginile cu o cerere în căsătorie de pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la „Neatza cu Răzvan și Dani” imaginile cu o cerere în căsătorie de pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Sâmbătă, 6 aprilie, arbitrul asistent al meciului de Liga a IV-a ACS CAO 1910 Oradea – CS Diosig, Marius Matica, şi-a cerut în căsătorie prietena, şi ea arbitru, chiar înainte de începerea meciului, sub privirile jucătorilor şi spectatorilor veniţi să urmărească partida.

După ce căpitanii celor două echipe şi-au ales terenul sau lovitura de începere, Marius Matica s-a apropiat şi a îngenunchiat în faţa prieteni sale, Györgyi Duma, şi a întrebat-o, simplu: „Vrei să fii soţia mea?", oferindu-i totodată inelul de logodnă.

În acelaşi timp, în tribună, prietenii tânărului au ridicat, fiecare, un panou cu o literă, formând acelaşi mesaj.

Vizibil emoţionată, Györgyi i-a răspuns „Da, din tot sufletul!”, răspunsul fiind urmat de un sărut lung al celor doi, în aplauzele spectatorilor şi a jucătorilor celor două echipe.

„Ei s-au cunoscut la un ofsaid”, a glumit Cătălin Oprișan.

Urmăriți momentul în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Adrenalină pe patru roți, la Râșnov! Trofeu pentru Dani Oțil! „Am ocupat locul trei la clasă și opt la general”... Smiley News. German gospodar! Aproape i-a luat foc casa, dar a stat cu mâinile în buzunar și a privit - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x