Antena Căutare

Smiley News. German gospodar! Aproape i-a luat foc casa, dar a stat cu mâinile în buzunar și a privit - Video

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley news de la „Neatza cu Răzvan și Dani” imagini cu gestul inconștient al unui german care a dat foc unor ierburi în curte, după care a avut o reacție în același ton, când flăcările s-au extins. Bărbatul a stat și a privit cu mâinile în buzunar timp îndelungat. 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley news de la „Neatza cu Răzvan și Dani” imagini cu gestul inconștient al unui german care a dat foc unor ierburi în curte, după care a avut o reacție în același ton, când flăcările s-au extins. Bărbatul a stat și a privit cu mâinile în buzunar timp îndelungat.

„Hans, cetățeanul german care este trimis de soția lui în curte să dea foc la niște ierburi ce nu mai sunt trebuincioase. El aprinde, iată, a calculate și viteza vântului. Vă rog să urmăriți cât de calm este. Soția îl supraveghează din spate, filmându-l. El nu scoate mâna din buzunar, doar se dă puțin mai în spate, să nu-l pârlească pe piciorușe. Hans se ocupă de toate problemele casei, nu disperați, pentru că el știe exact ce are de făcut”, a descris Cătălin Oprișan clipul.

Cetățeanul german a fost surprins să vadă că au luat foc și brăduții din apropiere. Calm, bărbatul a luat un extinctor, doar că i-a luat ceva timp să își dea seama cum să-l folosească.

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar cred că era acasă la soacra lui”, a sugerat Răzvan Simion.

Urmăriți momentul în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Smiley News: Cerere în căsătorie pe stadionul din Oradea. Protagoniștii, doi arbitri! - Video... Smiley News. Nea Alecu din India se antrenează cu un berbec. Loviturile îl aruncă la câțiva metri distanță! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x