Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Stil de Succes by Ellida Toma. Cu ce să te îmbraci la petrecerea de Revelion. Designerul Mihaela Gherlan își prezintă prima colecție glam

Designerul Mihaela Gherlan, în cadrul rubricii „Stil de Succes by Ellida Toma”, şi-a prezentat cea mai nouă colecţie vesimentară la Neatza cu Răzvan şi Dani.

„Am ales niște ținute spectaculoase, semnate de designerul Mihaela Gherlan, care are, printre altele, tiltul „Best Designer” și multe colecțiii lansate, destinate atât femeilor cât și bărbaților. Noutatea cu care vine anul acesta este faptul că schimbă linia urbană ce a consacrat-o cu o linie glam”, a spus Ellida Toma.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, parcă, tocmai designerul a rămas fără o ținută de Revelion! Mihaela Gherlan a mărturisit că are un plan pentru rochia perfectă, dar nu a avut timp să o și facă.

„V-am adus o colecție nouă, ce se potrivește foarte bine cu perioada sărbătorilor. Mi-am ieșit puțin din zona de confort, așa cum a spus și Ellida, este prima mea colecție glam, inspirată din anii 1920”, a explicat designerul.

Cum arată creațiile Mihaelei Gherlan, puteți vedea în materialul video de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Video