Antena Căutare

Nu și-a lăsat iubita să plece din casă pentru că purta o fustă prea scurtă. Ce a făcut bărbatul și ce replici acide au apărut

Un tânăr care nu și-alăsat iubita să plece din casă pentru că purta o fustă prea scurtă a filmat-o și a postat videoclipul pe internet. Reacțiile care au apărut nu au fost conform așteptărilor bărbatului, iar de aici a apărut un adevărat motiv de ceartă în comentarii.

Colaj cu iubita lui Chris îmbrăcată în fustă scurtă
Nu și-a lăsat iubita să plece din casă pentru că purta o fustă prea scurtă. | TikTok ChrisKeverian

Chris Keverian, un tânăr urmărit de foarte mulți oameni pe platforma Tik Tok a postat recent un videoclip care a stârnit reacțiile multor fete, reacții la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Citește și: Bărbatul care a fost concediat pentru că nu era amuzant la birou. De ce s-a luat această decizie și care e povestea lui

Tânărul și-a filmat iubita în timp ce o certa pentru că a vrut să plece de acasă într-o fustă mult prea scurtă din punctul său de vedere.

Videoclipul a strâns foarte multe reacții rapid, dar tânărul nu se aștepta ca el să fie pus la zid de către public. Iată cum a decurs totul.

Nu și-a lăsat iubita să plece din casă pentru că purta o fustă prea scurtă

Australianul și-a criticat iubita în mod public pentru felul în care a decis să se îmbrace în ziua respectivă și a postat videoclipul pe platforma de Tik Tok pentru a-și împărtăși gândurile și cu urmăritorii săi.

Bărbatul nu a fost deloc de acord ca ea să plece afară îmbrăcată cu o fustă atât de scurtă și a amenințat-o că relația lor se va termina dacă ea va alege să iasă așa din casă. Pe un ton serios, Chris a insitat ca ea să își tragă fusta mai jos sau să o schimbe pentru că nu își poate imagina ca iubita lui să plece îmbrăcată în acel fel din casă singură doar cu prietenele ei.

„Unde este cealaltă jumătate a fustei tale? Nu pleci nicăieri așa! Dacă ieși pe ușă, am terminat-o. Nu pleca, vino înapoi. Trage de fustă, nu vreau să-ți văd genunchii. E o fustă, nu lenjerie", i-a spus el.

Tânăra nu înțelegea ce este greșit și a reacționat imediat: „Ce e greșit la ceea ce port?! Ba da, plec. Pa!”.

Citește și: Un bărbat de 103 ani s-a căsătorit pentru a treia oară. Câți ani are noua sa nevastă și ce a dus la pasul cel mare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile nu au fost tocmai cele la care se aștepta Chris, și tocmai de aceea, a rămas fără cuvinte când a văzut câte persoane i-au luat apărarea iubitei sale.

Deși multe fete au spus clar că ar trebui ca ea să se despartă de el și că se confruntă cu probleme de încredere, au fost și câteva comentarii care au apreciat protectivitatea acestuia, dorindu-și un bărbat ca el în viața lor.

Au existat multe controverse în secțiunea de comentarii a videoclipului, dar unele comentarii au fost de-a dreptul străpungătoare.

Modalitatea în care bărbatul a acționat a fost destul de dură pentru unii dintre internauți, aceștia considerând că el exagerează și că nu este o problemă în a purta o fustă scurtă cu prietenele la o întâlnire.

Citește și: Cum a descoperit o femeie că soțul o înșală cu propria mamă. Ce se întâmpla de fiecare dată când se certa cu bărbatul

Iată ce au spus internauții care au susținut-o pe iubita lui Chriss:

„Aș pleca”

„Fato, fugi!”

„Râmân singură!”

„Te rog, părăsește-l, nu este normal”

„Este greșit!”

„Desparte-te imediat după asta”

Citește și: Un bărbat a decis să divorțeze de soția lui casnică, fiindcă o consideră leneșă. Ce i-a impus femeia să facă

Iată ce au spus internauții care l-au susținut pe Chriss:

„Am nevoie ca bărbatul meu să vorbească așa”

„Dacă nu e așa, nu-l vreau”

„Apreciez asta”

„Pentru cele care spuneți că v-ați despărți de el, voi sunteți problema. Nu e vorba de control, se numește respect pentru tine și pentru partener”

„Am nevoie de bărbatul ăsta”

„O reacție complet validă”

Citește și: Un bărbat a concediat-o pe bona copilului său atunci când a văzut ce a putut să facă femeia în baia lui. Prietenii au râs de el

O femeie este model la 74 de ani. Cum a ajuns să practice această meserie de la vârsta de 69 de ani și ce corp de invidi... Prețul celui mai scump whiskey din lume i-a surprins pe internauți. Cât costă și de ce se ridică la această sumă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x