Antena Căutare

Ai un apartament de închiriat? Uite cum poți găsi chiriași într-un timp scurt și la un preț bun

Pentru că știm că toamna este sezonul chiriilor am vorbit cu câțiva specialiști pentru a ști ce greșeli fac proprietarii și cum pot ei să închirieze într-un timp relativ scurt imobilul. Stai alături de noi și o să vezi cât de ușor este:

Pentru că știm că toamna este sezonul chiriilor am vorbit cu câțiva specialiști pentru a ști ce greșeli fac proprietarii și cum pot ei să închirieze într-un timp relativ scurt imobilul. Stai alături de noi și o să vezi cât de ușor este:

  • Trebuie să ai multe fotografii, dar atent realizate!

Un anunț care nu are poze sau dimpotrivă, are poze, dar acestea sunt slab calitative, petrece mult timp pe site până când cineva dorește să îl închirieze. Pe bună dreptate! Un potențial chiriaș va alege să vizualizeze alte apartamente, la un preț similar, dar care îi oferă poze.

  • Trebuie să spui adevărul!

Dacă scrii în anunț că apartamentul este aproape de metrou, dar de fapt acesta este foarte departe de o gură de metrou, atunci clientul va fi dezamăgit și nu va alege să închirieze locuința.

Este foarte ușor să îi prezinți clientului zona și facilitățile pe care le are în imediata apropiere printr-o hartă pe care site-ul de imobiliare HomeZZ.ro o pune la dispoziția utilizatorilor.

  • Trebuie să faci mici reparații înainte de a scoate apartamentul pe piață!

90% dintre dintre chiriași caută locuințe curate și utilate adecvat. Înainte de a fi scos spre închiriere, apartamentul trebuie să fie igienizat și îngrijit. Pot fi făcute mici retușuri pentru ca acesta să arate cât mai bine.

Poate face diferența înlocuirea mobilierului vechi și degradat cu unul nou sau vopsirea pereților.

Niciodată nu trebuie să te gândești cât de mult ai vrea să iei pe respectivul imobil. Prețurile de pe piața actuală trebuie să fie principalul punct de plecare.

Pentru că vrem să te ajutăm să îți găsești chiriași cât mai repede, te așteptăm pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri total gratuite. Vinzi rapid și eficient doar la un click distanță!

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele trei luni... Ai făcut şi tu asta? Ce se întâmplă dacă ai mai mulţi naşi la cununie sau botez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x