Antena Căutare

Anunț surpriză al statului român! Suma imensă pe care o primești dacă vrei să fii ”eco”

Statul român le va acorda un sprijin masiv, prin intermediul unui eco-bonus, celor care își casează vechiul automobil, pentru a-și cumpăra o mașină electrică

Statul român le va acorda un sprijin masiv, prin intermediul unui eco-bonus, celor care își casează vechiul automobil, pentru a-și cumpăra o mașină electrică.

În cazul în care te numeri printre cei care își doresc o mașină electrică în viitorul apropiat, cele mai noi informații apărute pe internet te vor bucura cu siguranță. După cum scriu cei de la HotNews, persoanele și companiile care își vor cumpăra un autovehicul electric în următoarea perioadă vor beneficia de un eco-bonus, sub forma unui ajutor de 6.000 de euro. Informația ar fi fost furnizată de Cristiana Pașca Palmer, actualul ministru al mediului.

Desigur, o asemenea inițiativă nu ar putea avea parte de succes dacă nu se va investi, în același timp, în rețeaua de stații speciale pentru alimentarea vehiculelor electrice. Din fericire, ministrul a specificat, de asemenea, că statul pregătește ghidul de finanțare pentru accesarea fondurilor necesare realizării rețelei de alimentare a automobilelor de acest fel.

Află câți bani îți dă statul român ca să îți cumperi o mașină electrică.

ARO 2016: cum arată mașina românească de teren în viziunea unui artist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x