Antena Căutare

Ești în întârziere și nu vezi nimic? Cum dezgheţi şi dezabureşti repede geamurile de la maşină (VIDEO)

Având în vedere că iarna deja a venit, iar toţi şoferii se confruntă des cu problema parbrizului îngheţat dimineaţa, Răzvan Botezatu şi asistenta Raluca Dumitru vă prezintă câteva sfaturi foarte utile pentru a rezolva această problemă.

Având în vedere că iarna deja a venit, iar toţi şoferii se confruntă des cu problema parbrizului îngheţat dimineaţa, Răzvan Botezatu şi asistenta Raluca Dumitru de la Antena Stars vă prezintă câteva sfaturi foarte utile pentru a rezolva această problemă.

Aveţi nevoie de un castron sau lighean în care amestecaţi apă rece cu puţin oţet, apoi înmuiaţi o cârpă în acest amestec şi ştergeţi parbrizul.

Un alt truc foarte util este ca seara, după ce aţi parcat maşina, puneţi o cârpă sau pătură mai veche peste parbriz şi acoperiţi-l în întregime. Pentru a fi fixată bine pătura respectivă, este bine să o prindeţi cu ajutorul ştergătoarelor şi al uşii de la maşină.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x