Antena Căutare

Fiat 500 - elegantul Blackjack

Fiat 500 este genul de copilas care face orice, doar ca sa fie bagat in seama. 500C, Abarth 500, Abarth 500C sau chiar Abarth 695 Tributo Ferrari sunt incercarile modelului mini de a deveni cu adevarat unic, iar cel putin pana acum, nimeni nu s-a plans de asta.

Se pare ca cei de la Fiat nu se vor opri aici, din moment ce succesul lui 500 este cel pe care si l-au dorit, astfel ca editiile speciale n-au decat sa curga. Cea mai noua dintre ele se numeste Blackjack si il introduce pe Fiat 500 in clubul tot mai numeros al masinilor vopsite in negru mat.

Nu ne-am hotarat prea clar daca arata mai bine decat Abarth-ul alb perlat, dar cu siguranta ne place foarte mult ideea. Exteriorul este imbogatit si cu accente glossy, astfel ca manerele usilor, oglinzile laterale, precum si ornamentele din jurul proiectoarelor de ceata sunt vopsite intr-o nuanta stralucitoare.

Italienii nu pot renunta la eleganta, chiar atat de usor. Jantele de aliaj, avand dimensiunea de 16 inchi sunt vopsite si ele in negru, iar optional, poate fi comandat un set de etriere rosii. Pretul estimativ va fi de 13.000 de euro, iar gama de motorizari va include clasicele propulsoare de 1,2, 1,4 si 1,3 litri, dar si bizarul 0,9 Twin Air, in trei cilindri. Nu e chiar o varianta mai ieftina la Abarth, nu-i asa?

sursa: topgear.ro

foto: thetruthaboutcars.com

Citroen - masina zburatoare... FOTO! Design italian pentru noul SAAB 91?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x