Antena Căutare

Flying Spur Arabia - Soimul Desertului

Printre dunele de nisip din Abu Dhabi, abia daca mai zaresti vreo camila, dar uita-te mai atent si vei vedea doua Rolls-uri extavagante.



Baynunah este numele variantei de Phantom limuzina, ce afiseaza un Inger al Extazului aurit, precum si un plafon bej, tapitat, ce pare inspirat de masinile cowboy-ilor. Ornamentele de la interior sunt realizate din lemn de nuc, iar pe plansa de bord se regasesc motive ce imita hamurile cu care vechii benduini isi struneau camilele. Ca in orice Phantom, plafonul este dotat cu LED-urile care reproduc stelele, iar tetierele au inscriptionate initialele marcii.

2010/08/21//98368-bentley2.jpg

Shaheen este denumirea editiei speciale realizata pe baza lui Phantom Cabrio, iar aceasta evoca, prin denumire, o rasa o rasa de soimi foarte apreciata in Abu Dhabi. Phantom Shaheen este vopsit intr-o nuanta de alb perlat, ce face un contrast izbitor cu rosul Mugello al interiorului.

La fel ca si varianta in patru usi, Phantom Coupe va matura nisipul de pe sosele, cu ajutorul unor jante de 21 de inchi, numai ca lemnul a fost abandonat, in favoarea ornamentelor din fibra de carbon rosie si a insertiilor ce reproduc un cap de soim. Bentley - bifat, Rolls Royce - bifat, asteptam editia speciala Maybach, pentru Orientul Mijlociu. De fapt...mai bine nu.

Sursa: Top Gear

Drive test / Alfa Romeo 159 TBi, frumusete exploziva... Facelift la Toyota RAV4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x