Antena Căutare

FOTO / Miss Tuning 2010 - Fetele si masinile tari, o combinatie exploziva

Juriul specializat al evenimentului Tuning World Bodensee a desemnat-o pe Kristin Zippel drept Miss Tuning 2010. Pe locurile doi si trei s-au clasat Jennifer Ziegener si, respectiv, Irena Then.

Masinile tunate, cu sute de cai putere, si fetele frumoase au constituit, constituie si vor constitui intodeauna un cocteil exploziv. Iar daca la noi evenimentele de profil sunt inca timide, desi reprezentantele sexului frumos "made in Romania" si bolizii preparati de la noi ar putea face cu brio solicitarilor internationale, in alte tari europene, si mai ales in Germania, tuning-ul are regim de arta. Mai mult, asocierea fete-masini are conotatii mondiale, titlul Miss Tuning fiind decernat, in fiecare an, la Bodensee.

Kristin Zippel, o nemtoaica de 26 de ani, a impresionat juriul de anul acesta mai ales la sectiunea "Costume de baie" si a castigat concursul Miss Tuning 2010. Premiul cel mare a fost un Nissan Micra si, de asemenea, Kristin a primit o sedinta foto speciala in America de Nord.

"Este o nebunie. Imi plac evenimentele cu multi oameni si, mai ales, masinile ", a declarat Miss Tuning 2010.

In viata de zi cu zi, Kristin Zippel este specialista in cosmetica si se pregateste sa devina asistenta medicala tehnica in chirurgie.

Sursa: www.wcf.com

Raliu Dakar tulbura istoria... Regii driftului au fost la Cluj-Napoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x