Antena Căutare

Frankfurt 2011: Kia "testeaza" un coupe in 4 usi

Constructorul coreean Kia testeaza marea cu degetul, anuntand ca in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt, va prezenta in premiera mondiala un concept in patru usi cu propulsie.

Mercedes CLS, Audi A7, Aston Martin Rapide sau Lamborghini Estoque? Nici una dintre variante nu este corecta. Raspunsul este Kia! Desi nu au nici o legatura cu segmentul premium al coupe-urilor in patru usi, coreenii vor prezenta propria lor interpretare a acestui "curent" la Frankfurt.

Prototipul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, arata spectaculos, dar are un fel de personalitate multipla, din diferite unghiuri semanand ori cu Audi-ul A7, ori cu Estoque-ul, ori cu Rapide-ul.

Constructorul spune insa ca noul concept Kia subliniaza noua directie de design a companiei. "Acest sedan sport cu tractiune pe spate imbina fericit exteriorul musculos cu un interior sofisticat si elegant. Din orice unghi l-ai privi, acest concept car respira energie si e gata de decolare", a declarat cu mandrie Peter Schreyer, Kia Motors Chief Design Officer.

"Cred ca masina este o declaratie puternica din partea Kia: suntem gata sa trecem repede la un nou capitol", a adaugat acesta.

Vizitatorii standului Kia de la Frankfurt vor asista, de asemenea, la premiera mondiala a modelului Kia Rio, versiunea in 3 usi, si pot vedea face-lift-ul aplicat modelului Kia Soul.

Fabrica de pneuri Continental: Otravuri nemtesti, pentru plamanii romanilor... VIDEO! Cursa nebuna si periculoasa cu 200 km pe ora in Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x