Antena Căutare

JANTA.RO - 5 modele de anvelope de iarnă pe care le recomandăm (P)

Aflându-ne în plin sezon rece, venim în întâmpinarea ta cu 5 recomandări de modele de anvelope de iarnă regăsite pe JANTA.RO, care te vor ajuta să treci în siguranță și confortabil prin această iarnă. 

Imagine ilustrativă cu anvelope de pe janta.ro Galerie
Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi | janta.ro

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate.

Imagine ilustrativă cu anvelope Michelin

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

Modelul Alpine 6, emblematic mărcii Michelin, a fost conceput pentru a face față celor mai dure condiții de rulare întâmpinate în sezonul rece.

Ce modele de anvelope poți găsi pe janta.ro

Alpine 6 oferă tracțiune excelentă la rularea pe carosabil ud și zăpadă, facilitând un nivel superior de aderență iar grație rezistenței reduse la rulare, randamentul kilometric este îmbunătățit considerabil.

Alpine 6 oferă performanțe optimizate, mai exact +6% aderență pe carosabil ud și +8% pe zăpadă, față de generația precedentă iar distanțele de frânare înregistrate sunt considerabil mai scurte.

Grație compoziției inovatoare a benzii de rulare, performanțele optime sunt livrate chiar și la temperaturi foarte scăzute. Profilul inovator care înglobează tehnologia EVERGRIP, conferă mai multă aderență și un nivel superior de confort grație zgomotului redus produs în rulare.

Michelin Alpine 6 va îmbunătăți semnificativ prestația pe timp de iarnă a automobilului tău, fiind disponibilă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 15” și 17”, cu o lățime maximă de 225 mm.

Imagine ilustrativă cu o mașină albă într-un decor de iarnă și o anvelopă

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

KUMHO Wintercraft WP72 este o anvelopă de iarnă destinată automobilelelor sport din segmentul premium care oferă performanțe optime pe timp de iarnă, chiar și în cele mai crâncene condiții de rulare. Mixul ideal dintre siguranță și confort oferit este facilitat de profilul asimetric al benzii de rulare, care a fost proiectat pentru a asigura evacuarea eficientă a apei. În același timp, poziționarea oblică a lamelelor centrale asigură mai mult confort prin reducerea nivelului de zgomot produs în timpul rulării, atenuând șocurile create de denivelările prezente pe carosabil.

Nivelul maxim de aderență oferit, indiferent de condițiile meteo întâmpinate, este posibil grație noii compoziții a benzii de rulare care asigură elasticitate maximă chiar și la temperaturi foarte reduse, scurtând distanțele de frânare pe carosabil acoperit de zăpadă, o caracteristica importantă a oricărei anvelope de iarnă.

KUMHO WP72 va îmbunătăți semnificativ prestația pe timp de iarnă a automobilelor potente din segmentul premium, fiind disponibilă într-o multitudine de dimensiuni cuprinse între 16” și 20”.

Imagine ilustrativă cu anvelope de iarnă de pe janta.ro

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

NEXEN WINGUARD Snow G3 este o anvelopă de iarnă, eficientă atât pe zăpadă cât și pe carosabil ud, fiind o alegere ideală pentru zonele unde clima face ca drumurile să nu fie acoperite permanent cu zăpadă.

Tracțiunea excelentă pe suprafețe alunecoase este meritul semi canelurilor situate pe lateralele benzii de rulare, responsabile cu creșterea punctelor de aderență în aceste condiții. Performanța foarte bună pe zăpadă este asigurată de canelurile în formă de V, denumite de NexenCycloid Spiral Helix Design”, acestea având și rolul de a drena eficient apa acumulată în banda de rulare, impiedicând astfel apariția fenomenului de acvaplanare.

Fiind o anvelopă destinată zonelor unde zăpada apare ocazional, nu a fost neglijată nici performanța obținută pe asfalt uscat grație canelurilor alternante.

Anvelopa NEXEN WINGUARD Snow G3 este disponibilă cu dimensiuni începând de la 14” și până la 16”. Lățimea maximă fiind de 235 mm.

Imagine ilustrativă cu o mașină albă într-un decor de iarnă și o anvelopă

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

Anvelopa de iarnă FALKEN Eurowinter HS01 oferă siguranta și confort in cele mai dure condiții.

Anvelopa de iarnă Eurowinter HS01 s-a remarcat în testul desfășurat de publicația AMS pentru stabilitatea laterală extinsă, derapajul minim la accelerare, riscul scăzut de acvaplanare și distanțele de frânare reduse înregistrate pe zăpadă.

Dintre toate cele 11 modele de anvelope participante testate riguros cu ajutorul unui VW T-ROC în condiții de iarnă, Eurowinter HS01 a obținut 7.4 puncte, cu 1.5 puncte mai puțin față de anvelopa câștigătoare a testului, fiind clasificată drept alegerea ideală raport calitate – preț.

Anvelopa Eurowinter HS01 acomodează o gamă largă de o sută cinci dimensiuni pentru jante de la 13 inch, până la 21 inch.

Există de asemenea și varianta Eurowinter HS01 SUV dedicată exclusiv SUV-urilor, disponibilă în treizeci și opt de dimensiuni menite să acomodeze jante de la 16 inch până la 21 inch.

Imagine ilustrativă cu anvelope de iarnă (plan detaliu și prezentare generală)

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope

Anvelopa de iarnă NOKIAN WR D4 este concepută pentru a oferi performanțe echilibrate atât pe carosabil ud cât și pe carosabil acoperit cu zăpadă. Aderență excelentă oferită, indiferent de condițiile atmosferice prezente pe carosabilul, conferă o experiență desăvârșită de condus care are la bază siguranța și echilibrul.

Grație profilului inovator, riscul apariției fenomenului de acvaplanare este redus considerabil, direcție este mai precisă iar aderența pe zăpadă este considerabil îmbunătățită.

Modelul NOKIAN WR D4 este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni care variază între 13 și 18 inch, cu o lățime maximă de 245 mm.

Descoperă întreaga gamă de anvelope FALKEN direct pe www.janta.ro

Încearcă experiența JANTA.RO - cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru iarnă!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x