Căutare Live

Niciodată nu ai știut la ce folosește. Suportul de lângă volan are o destinație neobișnuită!

Spațiul din imagine este denumit generic „pușculiță” pentru că aici se depozitează monedele pe care le primești rest la cumpărături

Spațiul din imagine este denumit generic „pușculiță” pentru că aici se depozitează monedele pe care le primești rest la cumpărături.

Această dotare nu o mai regăsim pe foarte multe modele din ziua de astăzi, dar la începutul anilor 2000 era ceva obișnuit pentru mașinile venite din Vest. Suportul este creat special pentru monedele care te încurcă în buzunar și pe care le poți folosi în diferite momente ale zilei.


Foto! S-au accidentat în trafic şi au completat amiabila. Ce a desenat unul dintre şoferi te va lăsa fără cuvinte... Cea mai luxoasă limuzină construită vreodată în lume, la Salonul Auto de la Geneva. Cum arată Bentley Mulsanne de Mullin...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri