Antena Căutare

Noul Lexus CT 200h porneste revolutia silentioasa

Saptamana trecuta, la Palatul Ghika din Bucuresti, a avut loc lansarea noului model Lexus CT 200h, care este primul model compact din gama Lexus si primul hibrid integral din segmentul premium compact.



Lexus CT 200h are o putere totala de 136 CP, ce ii permite sa accelereze de la 0 la 100km/h in 10,3 secunde, atingand totodata o viteza maxima de 180km/h. In ciuda acestor cifre, consumul de combustibil este remarcabil - doar 3.8l/100km consum combinat, iar emisiile de CO2 sunt de doar 87g/km. Lexus Hybrid Drive genereaza emisii de noxe de numai 3.3mg/km si zero emisii de particule, valori de peste 50 ori mai mici decat cele ale unui motor diesel de o putere similara.

In plus, atunci cand ruleaza exclusiv in modul electric, pe o distanta de 2 km si cu o viteza de 45km/h emisiile sunt zero. Nivelul emisiilor de NOx ale noului model Lexus se afla deja mult sub standardele Euro 6, ce vor fi implementate incepand cu luna septembrie 2014, ceea ce inseamna si ca taxa de prima inmatriculare este zero.

In plus, costul total al detinerii este avantajos si din alte motive: consumul extrem de mic de combustibil si costuri foarte reduse de intretinere, alaturi de o garantie de 5 ani.

Masina este oferita in 4 variante de echipare, de la versiunea Eco - ce se concentreaza pe un minim de dotari si performante ecologice de varf - pana la varianta de echipare Luxury, dotata cu tapiterie din piele, sistem de navigatie cu senzori de parcare si camera, sistem audio Mark Levinson si tot ceea ce si-ar mai putea dori un client premium.

sursa: antena3.ro
foto: gotbroken.com

Noul Peugeot este... pentru chinezi... Audi ne tachineaza cu noul A3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x