Antena Căutare

Pilotul Giancarlo Fisichella a lansat in Romania un nou model de Ferrari

Piata masinilor de lux este, de astazi, mai bogata cu o bijuterie de peste 200.000 de euro. Un nou bolid a fost lansat in prezenta celebrului pilot de Formula 1, Giancarlo Fisichella. In ciuda pretului, noua masina a fost deja comandata de cativa clienti bogati.

Ca un erou care tocmai a salvat lumea, celebrul pilot de Formula 1 Giancarlo Fisichella pozeaza langa noul model Ferrari - F12 Berlinetta. In jurul lui, fotografii se straduiesc sa surprinda imaginea perfecta.

Sub capota masinii se ascunde un motor putin spus puternic. Ii ia doar 3,1 secunde sa atinga suta de kilometri. Ajunge pana la 340 kilometri pe ora. O viteza pentru care Romania nici nu are strazi, inca.

Pretul este unul pe masura brandului. Incepe de la 230.000 de euro. Fiecare imbunatatire la care tanjesc noii proprietari vine cu un cost suplimentar. Insa asta nu ii sperie pe bogatii Romaniei. Din contra.

Masina nu va sta mult timp in showroom si asta pentru ca, in curand, la volanul ei va urca un pasionat care a comandat-o acum un an de zile. Cei care se decid acum sa comande o vor primi abia peste aproape 10 luni.

Pe strazile Romaniei, noul model Ferrari va avea o companie selecta. S-ar putea intrece cu doua masini Bugatti, ar putea da prioritate unui Aston Martin si ar putea sa se intersecteze, foarte usor, cu un Lamborghini.

Doar anul trecut, sapte romani au devenit mandri posesori de Bentley. Aproape 200 de garaje au fost ocupate cu Porsche-uri noi si doi soferi fericiti au parcat in propriul garaj noul Lamborghini Aventador, o masina de peste 300.000 de euro.

Desi inmatricularile de masini noi au scazut considerabil in ultimul an, numarul bolizilor de lux este in continua crestere. In traducere, cumparam mai putine masini noi, dar le alegem pe cele mai scumpe.

Masina anului 2013 (WCOTY): Vezi TOP 10 semifinaliste!... Poze si informatii oficiale cu cel mai nou model BMW: Seria 3 GT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x