Antena Căutare

9 romani si-au comandat SUV-ul de 300.000 euro. Cum arată Bentley Bentayga

Bentley a lansat primul SUV de lux din lume, iar românii l-au primit cu mare interes pe Bentayga. Aceştia au rezervat deja bijuteriile pe patru roţi care vor ajunge la proprietarii lor în cursul anului 2016.

Bentley a lansat primul SUV de lux din lume, iar românii l-au primit cu mare interes pe Bentayga. Aceştia au rezervat deja bijuteriile pe patru roţi care vor ajunge la proprietarii lor din această primăvară.

De peste 95 de ani, Bentley a creat automobile excepţionale, de o calitate ridicată şi un design în continuă schimbare. Acum, exclusivistul brand anunţă o premieră absolută pe piaţa de autoturisme de lux: primul SUV de lux din lume.

Reprezentanţa oficială Bentley în România a încheiat 9 precontracte pentru Bentayga, proiectul ambiţios al mărcii depăşind cota de piaţă destinată ţării noastre. Din această cauză, termenele de livrare pentru viitorii doritori români încep din ianuarie 2017. Cei 9 fericiţi care au încheiat deja contractele, vor sta la volanul acestor bijuterii în cursul acestui an.

Cel mai scump model de Bentayga comandat până acum în România costă 310.000 euro, iar primul exemplar va ajunge în România în luna martie

Din pozele postate pe site-ul oficial se observă că modelul are câte un mini televizor în tetiere pentru un confort sporit al pasagerilor care stau pe locurile din spate. În porbagaj se găseşte un mini frigider, o mini caseta cu tacâmuri şi ceşti si o mini caseta în care se pot depozita pături pentru vremea rece, iar surprizele producătorilor nu se termină aici. Există câteva variante de interior pentru care cumpărătorii pot alege piele de culoare rosie, gri sau bej, pentru fiecare varianta existând inserţii de lemn sau crom.

Versiunea de serie a lui Bentley Betayga a fost prezentată în toamna anului 2015. Tot atunci s-a anunţat că se vor produce 3.600 de unităţi pe an. După ce a fost asaltat de cereri din întreaga lume, producătorul britanic a anunţat că producţia pentru 2016 va fi de 5.500 de unităţi. Pentru a face faţă cerinţelor, VW Group a investit 800 de milioane de lire sterline şi a angajat 1000 de muncitori.

Sursa: Automarket.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x