Situație îngrijorătoare în România! Modul iresponsabil în care mii de români își riscă viața în fiecare zi!

Piaţa din România este invadată cu anvelope aruncate la gunoi în Vestul Europei şi aduse la noi, unde sunt vândute cu succes. Mulţi şoferi îşi riscă viaţa şi cumpără cu doar câteva zeci de lei anvelope găurite şi care se dezintegrează la o simplă atingere.

Piaţa din România este invadată cu anvelope aruncate la gunoi în Vestul Europei şi aduse la noi, unde sunt vândute cu succes.

Mulţi şoferi îşi riscă viaţa şi cumpără cu doar câteva zeci de lei anvelope găurite şi care se dezintegrează la o simplă atingere. În faţa clienţilor, vânzătorii susţin că defectele sunt minore şi pot fi uşor reparate. Dar situaţia e cu adevărat îngrijorătoare.

Dacă pe piață multe anvelope sunt prezentate drept ieftine și bune, spre exemplu vânzătorul susține că are o gaură mică, adevărul este altul. Mai exact, în anvelopă intră tot degetul și chiar mâna întreagă, dacă este împingi cu putere. Totuși, vânzătorul spune că poate fi reparată.

”În România, legea prevede că o anvelopă, limita legală de folosire este 1,6 milimetri. Este undeva foarte jos. Aproape nu mai vedem profilul la 1,6 milimetri. În Germania, norma legală prespune patru milimetri.”, a explicat Emil Gâtej, expert în transporturi auto.

Astfel, multe anvelope aruncate la gunoi în vestul Europei sunt comercializate cu succes în România.

La noi nu există o statistică cu privire la numărul de accidente cauzate de anvelopele uzate. Dar poliţiştii au văzut multe tragedii pe şosele, din cauza maşinilor scăpate de sub control.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri