Antena Căutare

Test: Citroen DS4 - o surpriza placuta de la Citroen

Cateodata mi-e dor de vremurile in care stiai clar la ce sa te astepti de la un producator de masini. Francezii faceau masini pe confort, nemtii cautau putere, japonezii eficienta, iar coreenii nici macar nu stiau cum se desparte in silabe cuvantul piulita. Ei bine, de cand lumea auto a devenit un fel de joc "free-for-all" in care toata lumea isi permite orice, daca esti mai slab de inger e foarte posibil sa te apuce durerile de cap cand te uiti la modul in care evolueaza lucrurile.



Citroen, spre exemplu, a facut acum o masina care seamana cu fata saracului cea isteata din povestea lui Petre Ispirescu. Fata aia nu era nici calare, nici pe jos, nici imbracata, nici dezbracata, nici pe drum, nici pe langa drum. Masina asta e departe de a fi saraca, dar pare a fi la fel de isteata. Nu e nici coupe normal, dar nici hatchback coerent. Nu e nici SUV, dar pare mai mult decat o compacta. Dar este, cum ar spune englezii, un amalgam de coupe cu cinci usi combinat cu un crossover SUV. La naiba, nici nu te poti hotara daca masina asta este rezultatul pragmatismului sau indeciziei.

Tot articolul, in Top Gear

Taxa auto va fi redusa cu 30%. Exceptie fac masinile cu motoare Euro 5, dar si cele mai poluante... VIDEO! Vezi cum ia nastere un Audi Clubsport Quattro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x