Căutare Live

TopGear: curs de pilotaj moto cu Amckart Racing Team

Unii isi cumpara motociclete supersport ca sa mearga cu "a sasea la blana" pe drumuri publice, altii incearca sa le inteleaga pe circuit. Echipa TopGear a facut un curs de pilotaj si si-a dat seama ca nu stie mai nimic...

Ieri s-a incheiat la Serres Dunlop Romanian Superbike Championship.

Etapa la clasa Superbike a fost castigata de Kalin Kulev, un bulgar cu evolutie de asteroid in flacari, dar campionatul a ramas la Ionut Mistode (BGS Motorsport), care a punctat constant in toate etapele. Pe locul doi la general a iesit Catalin Cazacu, iar pe trei Daniel Vargolici de la Amckart Racing.

Dincolo de spectacolul competitiei insa, echipa TopGear a avut parte de un curs de pilotaj Amckart Racing Team din care a inteles ca intre teorie si practica exista cateva diferente esentiale. Click aici pentru a afla detaliile.

Cele mai in voga modele de masini si motoare, prezentate la Salonul Auto Bucuresti... Incepe goana dupa anvelopele de iarna. Ce amenzi risca soferii nepregatiti...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri