Antena Căutare

VIDEO! Noul Audi A7, o combinatie exploziva de stil, agresivitate si utilitate

Audi nu mai are niciun secret. Producatorul german detine, in sfarsit, arma cu care poate sa sfideze sau chiar sa bata bizarele coupe-uri cu patru usi pe care toata lumea incerca mai nou sa le lanseze.

Primul la care iti zboara mmintea este Mercedes CLS, pentru ca el a inventat nisa, dar asta nu inseamna ca viitorul model BMW bazat de conceptul Gran Coupe ar fi cumva la adapost. Noul Audi A7 va imbina eleganta tipica unui coupe veritabil cu spiritul practic al unui station wagon, dar deasupra tuturor va sta confortul de berlina, de la interior. Audi va introduce, probabil, mai tarziu şi un motor mai puternic, V8.

Sub ispititoarea caroserie a masinii se afla platforma tehnica a viitoului A6, asa ca poti sa-l consideri pe A7 ca fiind un fel de avanpremiera al viitorului model de clasa mare al casei din Ingolstadt. Iar daca am ajuns la capitolul aspectului exterior, trebuie spus ca cei de la Audi si-au facut temele, dar le-au cam copiat de la fratii mai mari, pentru ca A7 are un eleron retractabil in stilul lui Porsche Panamera.

A7 are jante de 18 sau 20 de inch si o directie electromecanica foarte eficienta. Este disponibila si o suspensie adaptiva pe perne de aer, care va fi oferita doar optional. De asemenea optionale vor fi farurile cu LED-uri, iar cele bi-xenon cu stopuri LED vor veni din standard.

Toate motoarele vor fi cuplate la transmisii automate, fie multitronic, pentru varianta de tractiune pe rotile din fata, fie cea cu sapte trepte, S tronic, destinata modelelor Quattro.

Indiferent daca asta e de bine sau de rau, vei aprecia alura sa de Doberman, in timp ce te va purta pe tine si pe cele trei femei din viata ta, oricare ar fi acelea, spre vacanta.

Din categoria cifrelor care daca nu ar fi interesante, ne-ar plictisi de-a dreptul, trebuie spus ca varianta de baza a coupe-ului va avea 204 CP, extrasi dintr-un propulsor aspirat de 2,8 litri, care va duce masina pana la 100 de km/h in 8,3 secunde si nu o va lasa sa se odihneasca decat la 235 km/h.

Toate variantele vor veni cu diversesisteme de economisire a combustibilului, printre care cel Start / Stop sau cel de recuperare a energiei generate la franare. Prin urmare, varianta TDI de 3.0 litri cu 150 kW (204cp), cuplat la o cutie de viteze multitronic, are un consum de 5.3 litri la 100 km, si emisii CO2 de 139g/km.

Audi A7 Sportback va sosi in showroom-urile europene din toamna, pentru preturi ce pornesc de la 51.650 euro.



sursa: topgear.ro

Drive test / Nissan Navara, salahorul catalan... Dotari excentrice pentru masini: Aer conditionat cu... vitamina C si scaune antistres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x