Antena Căutare

VW Transporter Furgon, ideal pentru firme

Se vorbeste destul de putin de segmentul utilitarelor. Daca nu se cheama L200, Hilux sau Navara, adica doua masini care combina caracteristicile utilitare cu cele evident de off-road, zona respectiva este destul de ignorata.

Tocmai de aceea am ales sa prezentam Volkswagen Furgon, un model care ne-a impresionat tocmai prin functionalitatea sa aproape desavarsita.

Este greu sa vorbesti despre designul unei masini de marfa. Totusi, Tranporter Furgon este cumva prietenos, iar caracterul sau prin definitie mai impersonal din cauza obiectului de activitate este inmuiat de zona frontala a masinii, identica cu cea de la Transporterul Caravelle.

Este disponibil in doua variante de ampatament (3,0 m si 3,4 m) si trei de inaltime, in functie de nevoile fiecaruia, ceea ce il face ideal pentru firmele mici si mijlocii. Poate asigura o sarcina utila intre 0,8 si 1,4 tone si un volum de incarcare intre 5,8 si 9,3. Mai mult, datorita peretilor laterali aproape verticali, acest volum poate fi valorificat din plin, lucru probat de altfel cu ocazia testului efectuat.

Un mare atu sunt cele sase, opt sau zece inele de ancorare a marfurilor, alaturi de care se poate opta si pentru un sistem de sine de fixare pe peretii laterali si pe peretele despartitor inalt.

Citeste continuarea in Jurnalul


Top 10 masini Mercedes all-time... Volkswagen Scirocco - masina cu numarul 100.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x