Antena Căutare

Imagini ULUITOARE cu cea mai nouă mașină a celor de la Bugatti

La câteva luni după ce existența sa a fost confirmată de producător, noul Bugatti Chiron a fost anunțat oficial

La câteva luni după ce existența sa a fost confirmată de producător, noul Bugatti Chiron a fost anunțat oficial.

Creatorii mașinilor demne de postere în camerele adolescenților au anunțat noul lor bolid exclusivist. Cum era de așteptat, acesta are un amalgam de specificații de top cu un preț ce nu pare ancorat în realitate.

Noul Bugatti Chiron a fost prezentat în detaliu zilele trecute la Târgul Auto de la Geneva. Această mașină poartă numele lui Louis Alexandre Chiron, persoana care a jucat un rol vital în stabilirea liniei de lux a Bugatti.

Tot la Geneva au fost făcute publice detaliile legate de disponibilitatea automobilului împreună cu fotografiile de presă oficiale. În ceea ce privește specificațiile aferente bolidului, acestea sunt menite să vă lase cu gura căscată. În primul rând, Bugatti Chiron este construit în jurul unui motor de 8 litri W16 ce a fost recreat de la zero pentru acest model.

Împreună cu patru turbo charger-e acest ansamblu de motorizare este capabil de 1500 de cai putere. În cazul în care apreciați mai bine specificații în momentul în care le asociați timpului de accelerare de la 0 la 100 Km/h, în cazul noului Bugatti este de 2,5 secunde. Viteza maximă a fost limitată la ,,doar” 430 kilometri pe oră, deși poate să meargă mult mai repede decât atât.

Vezi o galerie foto impresionantă!

Cea mai luxoasă limuzină construită vreodată în lume, la Salonul Auto de la Geneva. Cum arată Bentley Mulsanne de Mullin... Peste 70% dintre şoferi nu ştiu răspunsul! Ce înseamnă roşu şi galben concomitent la semafor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x