Antena Căutare

Ce cred ruşii despre Lenin. Rezultatele surprinzătoare ale celui mai recent sondaj

Peste jumătate din cetățenii ruși (51%) consideră că părintele fostei URSS, Vladimir Lenin, de la a cărui naștere se împlinesc marți 144 de ani, a jucat un rol pozitiv național în istoria națională, arată un sondaj de opinie publicat marți, preluat de AFP.


Peste jumătate din cetățenii ruși (51%) consideră că părintele fostei URSS, Vladimir Lenin, de la a cărui naștere se împlinesc marți 144 de ani, a jucat un rol pozitiv național în istoria națională, arată un sondaj de opinie publicat marți, preluat de AFP. Cifrele relevă o creștere cu 11 puncte procentuale față de un sondaj similar realizat în 2006.

Pentru 38% dintre rușii chestionați 'Lenin a jucat un rol mai degrabă pozitiv în istoria națională', în timp ce pentru alți 13% a jucat un rol 'clar pozitiv', conform studiului realizat la sfârșitul lui martie de institutul independent Levada pe un eșantion reprezentativ de 1.603 persoane din 45 de regiuni ale Federației Ruse. În 2006, proporția acestora era de 40%.

Citește AICI continuarea articolului.

MattyB, rapperul alb de 11 ani care încinge spiritele în comunitatea muzicală... VIDEO: Sinceritate INCREDIBILĂ! Roxana Nemeş recunoaşte că şi-a înşelat iubitul şi că aşteaptă un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x