Antena Căutare

Cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume! Mozart și Christopher Columbus erau clienți fideli

Unele afaceri au rezistat în timp chiar și o mie de ani. Înregistrările celor mai vechi companii din lume arată care erau prioritățile oamenilor, de-a lungul vremii. În general, era vorba despre bussiness-uri cu alimente, băuturi și case. În 2008, Bank of Korea a publicat un raport al companiilor care au fost mai vechi de 200 de ani. Datele arată 5,586 de companii din 41 de țări care au supraviețuit peste două secole. Cele mai multe sunt situate în Japonia, țară care, potrivit unui sondaj din 2009, a numărat peste 20.000 de companii mai vechi de un secol.

Unele afaceri au rezistat în timp chiar și o mie de ani. Înregistrările celor mai vechi companii din lume arată care erau prioritățile oamenilor, de-a lungul vremii. În general, era vorba despre bussiness-uri cu alimente, băuturi și case. În 2008, Bank of Korea a publicat un raport al companiilor care au fost mai vechi de 200 de ani. Datele arată 5,586 de companii din 41 de țări care au supraviețuit peste două secole. Cele mai multe sunt situate în Japonia, țară care, potrivit unui sondaj din 2009, a numărat peste 20.000 de companii mai vechi de un secol.

Haideți să vedem cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume

Cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume! Mozart și Christopher Columbus erau clienți fideli

Bingley Arms, Anglia - Acest loc turistic este cunoscut oficial ca cel mai vechi pub din Marea Britanie, el datează din anul 953 d.Hr., când vikingii au cucerit diferite părți ale Angliei, iar Alfred cel Mare și descendenții lui s-au retras din luptă. Este situat în frumosul sat Bardsey, Leeds, numit Inn Priests. Acest nume provine de pe vremea când Bingley Arm adăpostea preoții catolici care erau persecutați. Din când în când, locul era folosit și pe post de triubunal. În zilele noastre se mai pot abserva găurile ascunse pe care preoții care le-au făcut în hornul salonului.

Barul lui Sean, Irlanda (900 dH) - Acest bar este unul dintre cele mai vechi locuri din Irlanda și Europa. Are un success uriaș pentru că este poziționat chiar în inima Irlandei, pe malul râului Shannon, care, în trecut, traseu care permitea trecerea în siguranță a călătorilor.

Barul lui Sean a fost stabilit ca un han pentru călătorii care traversau golfurile din zonă. Când a fost renovat pubul, în anii 1970, câțiva muncitori au descoperit un zid din zăbrele, materiale de construcție sau lut. Și tot muncitorii au mai găsit monede.

Cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume! Mozart și Christopher Columbus erau clienți fideli

În interiorul liniștii mănăstirii Archbbey din Salzburg, Austria, se află restaurantul Stiftskeller St.Peter. Astăzi, este considerat cel mai vechi han, dar și cel mai sofisticat restaurant, din Europa Centrală. Existau zvonuri care spun că aici obișnuiau să vină Wolfgang Amadeuz Mozart și chiar Christopher Columbus.

Cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume! Mozart și Christopher Columbus erau clienți fideli

Nishiyama Onsen Keiunkan, Japonia - Acest hotel japonez a fost înființat în anul 705 de către hotelierul Nishiyama Onsen Keiunkan. Acest hotel a trecut prin mâna a 52 de generații ale familiei Keiunkan. Anul trecut, clădirea a sărbătorit cea de-a 1312-a aniversare, ocupând recordul mondial Guinness pentru cel mai vechi hotel din lume.

Kongō Gumi Co, Ltd., Japan - Kongo Gumi a fost cea mai veche companie independentă de construcții din lume - A fost fondată în Japonia, la un secol după căderea Imperiului Roman, supraviețuind printr-o multitudine de schimbări privind cultura, economia și politica japoneză. De peste 1400 de ani a reușit să păstreze tehnicile tradiționale de construcție. Cu toate acestea, compania a dat faliment. În 2006, Kongo Gumi a fost preluată de una dintre filialele sale.

Cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume! Mozart și Christopher Columbus erau clienți fideli

Sursa, thevintagenews

Poveste impresionantă! Câțiva copii din Scoția au aruncat în Marea Nordului o sticlă cu un mesaj. Scrisoarea lor a ajuns... Gripa face prăpăd! Încă două persoane au murit astăzi. La ce să fim atenți în această perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x