Antena Căutare

Alertă în Brăila! Două adolescente de 15 ani au fost date dispărute

Două adolescente, căutate în Brăila după ce au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasa.

Alertă în Brăila! Două adolescente de 15 ani au fost date dispărute
Adolescente dispărute

Două adolescente de 15 ani din Brăila au fost date în urmărire naţională şi internaţională după ce la finalul orelor de curs au plecat împreună, fără a ajunge acasă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că cele două adolescente, colege de bancă la un liceu din Brăila, au plecat luni după-amiază împreună după terminarea orelor de curs și de atunci nu au mai fost văzute.

Dispariția a fost anunțată la poliție de familiile celor două fete, iar polițiștii au început o anchetă. Ei cer ajutorul populației și au transmis semnalmentele fetelor și felul în care erau îmbrăcate.

Colgiu Gabriela Antonia are o înălțime de 160 cm, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, păr șaten, ochii căprui. Când a plecat purta o geacă de culoare aurie, din fâș, blugi, avea un rucsac școlar negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

Pătrânoiu Andreea Nicoleta are o înălțime de 165 de cm, cântărește 55 de kg, are constituție atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Purta o geacă neagră, blugi negri și era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare alb.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care se află fetele sunt rugate să sune la 112.

O doctoriță sexi din China tratează epidemia prin metode inedite... Un virus deosebit de periculos ameninţă tomatele şi ardeii din Franţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x