Antena Căutare

Afacere cu râme în România, un succes! Cum a ajuns un tânăr să câștige zeci de mii de euro

Un tânăr din judeţul Gorj a reuşit să facă bani, după ce a pus bazele unei afaceri inedite! A deschis o fermă unde se produce biohumus, un fertilizant natural, folosit în agricultura ecologică.

Iar pentru asta are peste zece milioane de angajaţi speciali: râme roşii aduse din California. Îngrăşământul organic produs de râme poate ajunge să dubleze recolta fermierilor.

Patru ani, Daniel a tot lucrat ca să pună pe picioare afacerea cu îngrăşământ organic produs de râmele roşii, special aduse din California. Dacă inţial a avut doar câteva sute de mii de râme, acum a ajuns la peste zece milioane.

Ideea pentru afacere i-a venit când lucra într-o multinațională.

Biohumusul se vinde la litru şi costă doi lei. Daniel a reușit să vândă anul trecut mai multor agricultori din țară în jur de 15 mii de litri, iar producția va crește cu fiecare an. Profitul adus de râmele de California ajunge până la 10 mii de euro pe sezon.

ELCEN somează Termoenergetica să plătească factura pentru căldură pe luna decembrie. Ministrul Economiei: Dacă Termoener... McDonald’s investeşte 80 de milioane de lei în România în acest an, urmând să deschidă opt restaurante noi în ţară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x