Antena Căutare

Anca Boagiu: CFR a fost, in ultimii ani, copilul nebun si nedorit in Ministerul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat ca infrastructura de cale ferata va intra intr-un amplu proces de modernizare dupa ce, in opinia sa, Compania Nationala de Cai Ferate a fost, in ultimii ani, „copilul nebun si nedorit in interiorul Ministerului Transporturilor”.



Conform ministrului, licitatiile pentru atribuirea lucrarilor au fost deja lansate.

"Vom acorda o atentie deosebita construirii si modernizarii infrastructurii de cale ferata de pe coridoarele feroviare. Sunt lansate deja cea mai mare parte a licitatiilor pentru contracte in valoare de 2,3 miliarde euro. Ambitia pe care ministerul o are, prin companiile din subordine, este ca majoritatea contractelor sa fie semnate pana la sfarsitul acestui an pentru a putea intra in modernizare si cu calea ferata. Din nefericire, CFR a fost ani in sir copilul neiubit si nedorit in interiorul ministerului. Astazi a intrat in familia transporturilor si sper sa se simta atat in interiorul companiilor, cat si in afara", a declarat ministrul Anca Boagiu.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Euforie pe burse, dupa summitul UE. Sarkozy: Primirea Greciei in zona euro, o greseala... O treime din economiile populatiei sunt depuse in bancile din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x