Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România infirmă categoric informaţiile privind închiderea unor magazine ale reţelelor de comercializare a produselor alimentare

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) infirmă categoric informaţiile privind închiderea unor magazine ale reţelelor de comercializare a produselor alimentare. "Nu au avut loc şi nici nu se desfăşoară în prezent discuţii oficiale sau neoficiale privind o sistare a activităţii unor lanţuri de magazine alimentare care activează în România", spun reprezentaţii asociaţiei.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) a transmis, miercuri, cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la închiderea unor magazine ale reţelelor de comercializare a produselor alimentare, că infirmă categoric astfel de informaţii mediatizate sub diferite forme.

"Nu au avut loc şi nici nu se desfăşoară în prezent discuţii oficiale sau neoficiale privind o sistare a activităţii unor lanţuri de magazine alimentare care activează în România", arată sursa citată.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri