Antena Căutare

Bolt lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca

Platforma de transport Bolt a anunţat, marţi, că lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca, Bolt Confort, destinat pasagerilor care vor să călătorească cu automobile mai noi şi mai confortabile.

Noua categorie permite accesul la o clasă superioară de maşini, precum Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Klasse.

Serviciul poate fi accesat din ecranul principal al aplicaţiei şi este plasat alături de opţiunea Bolt, iar ambele categorii apar ca opţiuni imediat după ce este selectată destinaţia finală.

Această opţiune premium a fost implementată la cererea clienţilor, iar noul serviciu face parte din planul de extindere în oraşele principale ale ţării, potrivit companiei.

În Cluj-Napoca o călătorie cu Bolt Confort costă 2,25 lei/km şi 0,35 lei/minut, iar tariful minim va fi de 10 lei. Şoferii parteneri înrolaţi în această categorie se pot aştepta astfel la venituri mai mari, având parte şi de bonusurile zilnice oferite de Bolt, cu condiţia să utilizeze automobile care să corespundă nivelului de calitate impus de compania de ride-hailing.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, concurează în România, pe zona de transport, cu Uber şi Yango.

Sursa : news.ro

Euro scade spre nivelul de 4,77 lei... Hidroelectrica modernizează staţia de 110 kV de la Brădişor, investiţie de 5,37 milioane lei fără TVA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x