Antena Căutare

Tu știi care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă din străinătate?

Află care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă din străinătate

Ai ajuns în acel moment în care îți dorești o schimbare pe plan profesional? Vrei un salariu mai mare și vrei să schimbi puțin și aerul, să interacționezi cu persoane ce aparțin altor culturi? Dacă răspunsul este da, mai jos vei găsi o listă cu cele mai bine plătite locuri de muncă din străinătate.

IT&C

Domeniul IT&C a fost și este în continuare la mare căutare. Piața în acest domeniu are mai multe joburi decât sunt candidați, ceea ce înseamnă că angajații sunt apreciați și plătiți pe măsură. Acest lucru este valabil atât în România, cât și în străinătate.

Medicina

Încă din vechi timpuri medicina a fost o meserie căutată, respectată și bine plătită. Lucrurile nu s-au schimbat nici acum, mai ales că nevoia de medici crește în fiecare an.

În general, salariile în domeniul acesta sunt stabilite în funcție de specializare, vechime în muncă, dar și de instituție.

Pilot de avion

Piloții de avion au printre cele mai mari salarii din lume. Salariile pe care companiile aeriene le oferă căpitanilor de zbor pot ajunge la suma de peste 200.000 euro pe an.

Salariile cele mari sunt oferite de principalele linii aeriene din Europa.

Arhitectura

Dacă ești o persoană creativă, cu inclinații pe partea de design, cu viziune, dacă ai o gândire analitică și ești un bun ascultător, atunci ai toate atributele necesare unui arhitect.

Diploma de arhitect și studiile în acest sens îți vor fi foarte utile în multe domenii profesionale, în țară și în afară, și pe lângă acest lucru, în străinătate, arhitecții pot ajunge la un salariu de peste 8000 de euro.

Fie că ești în căutarea unui nou loc muncă în străinătate sau în București, fie că îți dorești să găsești cei mai buni angajați pentru compania ta, pe JobZZ.ro ai la dispoziție peste 1000 de anunțuri disponibile!

Curs valutar BNR 7 iunie 2019. Cât este euro azi... Salariile românilor sunt prea mari?! Mesajul tranșant al șefului misiunii FMI în România: „Creşterea rapidă şi continuă....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x