Antena Căutare

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care şi, implicit, companiile Materna Invest şi Premiere Care.

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Centrul Medical Unirea preia compania Materna Care şi, implicit, companiile Materna Invest şi Premiere Care.

”În urma analizei acestei concentrari economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, astfel încât nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată autoritatea de concurenţă, într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Centrul Medical Unirea (CMU) este o companie al cărei obiect principal de activitate îl reprezintă prestarea de servicii de asistenţă medicală specializată. CMU deţine, printre altele, Grupul Regina Maria care este activ pe piaţa prestării de servicii medicale din România.

Materna Care, Materna Invest şi Premiere Care gestionează împreună Spitalul Premiere din Timişoara, care furnizează servicii medicale.

Sursa : news.ro

Indicele ROBOR la trei luni a scăzut la 3,04%... Grupul Enel a fost introdus în indicele bursier STOXX Europe 50...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x