Căutare Live

Consiliul Concurenţei analizează preluarea a 63 de farmacii aparţinând Farmaceutica Remedia de către Help Net

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care Help Net Farma intenţionează să preia 63 farmacii aparţinând Farmaceutica Remedia.

Această operaţiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie supusă controlului autorităţii.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a informat autoritatea de concurenţă.

Help Net Farma face parte din grupul german Phoenix şi operează, la nivelul întregii ţări, lanţul farmaceutic ce activează sub brandul „Help Net’’.

Farmaciile Remedia pe care intenţionează să le preia Help Net sunt în Bucureşti şi în 11 judeţe din zonele de vest, sud şi est ale României.

Sursa : news.ro

Afacerile Romgaz au crescut anul trecut cu 1,5%, la 5,08 miliarde lei, în timp ce producţia de gaze a scăzut uşor, la 5,... Consiliul Concurenţei investighează comportamentul firmelor care vând produse şi echipamente de protecţie din domeniul s...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri