Antena Căutare

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Profi preia cele 18 magazine deţinute de Pram Maya

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care Profi Rom Food SRL preia cele 18 magazine deţinute de Pram Maya SRL.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Atât Pram Maya SRL, cât şi Profi Rom Food SRL îşi desfăşoară activitatea în acelaşi domeniu, respectiv comercializarea cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.

Sursa : news.ro

2.000 de companii cu capital românesc şi străin au lansat cea mai mare coaliţie a mediului de afaceri reunite în Coaliţi... Eurostat: România este pe locul al doilea în UE în funcţie de intrările de fonduri prin transferuri personale, de trei m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x