Căutare Live

Coronavirusul a ieftinit motorina și benzina! Un plin de benzină ne costă cu 7 lei mai puţin

Preţul barilului de petrol a avut o scădere istorică - aproape 30 la sută. Pentru o singură noapte este cea mai puternică prăbuşire din ultimele trei decenii. Dacă preţul barilului se menţine la nivelul de acum, analiştii spun că la pompă ieftinirile ar putea fi şi de 15 la sută.

Totul după ce Arabia Saudită a anunţat că îşi majorează semnificativ producţia. Va pedepsi astfel Rusia, al doilea mare exportator de ţiţei, pentru că Moscova nu a sprijinit măsurile de stabilizare a pieţei în urma epidemiei de coronavirus.

Citește și: Oficial! Alte două cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul persoanelor infectate ajunge la 17

Un litru de benzină, puțin peste 5 lei in benzinăriile din București

Faţă de luna trecută, un plin de 50 de litri de benzină costă cu aproximativ 7 lei mai puţin, iar unul de motorină cu 5 lei. Teoretic, ieftinirea carburantului aduce scăderi de preţuri şi în privinţa mărfurilor importate. Asta dacă ieftinirile nu vor fi anulate de creşterea euro.

Puneți bani deoparte! Prețul petrolului s-a prăbușit, iar analiștii susțin că vine criza mondială pe plan economic... Bursa de pe Wall Street a înregistrat luni cea mai mare scădere zilnică de după criza financiară din 2008...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri