Antena Căutare

Cum funcționează Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit®

Sunt momente în viața fiecăruia dintre noi în care o nevoie urgentă impune o cheltuială pe măsură. Însă atunci când banii nu sunt de partea noastră, iar până la salariu mai sunt câteva săptămâni bune, de unde putem face rost în cel mai scurt timp de acea sumă?

Sunt momente în viața fiecăruia dintre noi în care o nevoie urgentă impune o cheltuială pe măsură. Însă atunci când banii nu sunt de partea noastră, iar până la salariu mai sunt câteva săptămâni bune, de unde putem face rost în cel mai scurt timp de acea sumă? Un prim răspuns la îndemână ar fi „de la cei apropiați”. Însă poate că nici ei nu stau chiar bine cu banii puși deoparte, mai ales în perioadele aglomerate din an, precum cele de concediu sau zilele de iarnă.

Ei bine, trebuie să ai la îndemână o soluție rapidă si flexibilă pentru ca situația neprevăzută peste care ai dat să fie rezolvată imediat. Ei bine, aici intervine Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit®, o linie de creditare nebancară cu o limită maximă de 2000 de lei. Adică un credit online extrem de avantajos pentru situația ta, atunci când discutăm despre cheltuieli mici, dar extrem de urgente.

Cine poate obține un Credit Până la Salariu®?

Dacă varianta unui Credit Până la Salariu® de la Viva Credit® îți sună extrem de bine și vrei să afli dacă ești eligibil pentru un astfel de împrumut online, afli puțin mai jos criteriile generale pentru accesarea unui credit nebancar:

  • Să ai 20 de ani împliniți;
  • Să ai un venit stabil din salariu / pensie / PFA de peste 700 lei;
  • Să deții un cont bancar valabil sau un card.

Dacă te încadrezi în aceste cerințe generale, te afli cu un pas mai aproape de accesarea unui credit online, cuprins între 100 și 2000 de lei.

Care sunt avantajele Creditului Până la Salariu®?

Dacă ai o urgență ce nu mai poate fi amânată, iar fondurile insuficiente impun o nevoie rapidă de finanțare, Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit® este cea mai bună linie de creditare nebancară pe care o poți găsi pe net. Tu stabilești suma de care ai nevoie (cuprinsă între 100 și 2000 de lei) iar banii ii poti restitui in ziua ta de salariu.

Daca nu ai bani la data scadenta, poți rambursa lunar 10% din suma retrasă + dobânda acumulată până la acel moment. Trebuie să știi că un Credit Până la Salariu® de la Viva Credit® îți permite să plătești dobândă doar pentru suma utilizată, dobânda percepută fiind de altfel fixă.

Cum solicit un Credit Până la Salariu®?

Pentru a putea obține această linie de finanțare nebancară, tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție pașii pe care îi găsești puțin mai jos:

  • Completează cererea online de aplicare pentru acest credit online. Durează aproximativ 7 minute să faci acest lucru.
  • Noi o evaluam și dacă te încadrezi în cerințele generale, îți aprobăm împrumutul în aproximativ 15 minute.
  • Banii vor ajunge exact în contul tău în aproximativ 2 ore.
  • La scadență, nu restitui decât suma retrasa + dobânda aferentă.

Online, flexibil, Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit® reprezintă ajutorul tău de mare preț, atunci când urgențele tale impun o nevoie urgentă de finanțare!

Ce este analiza financiară și analiza fiscală a unei companii... Lovitură pentru mai mult de un milion de bugetari din România! Ce se întâmplă cu salariile și cu voucherele de vacanță î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x