Antena Căutare

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviaţiei Apartments, o investiţie de 17 milioane euro

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate a anunţat, luni, că finalizează în octombrie proiectul Aviaţiei Apartments, o investiţie totală de 17 milioane euro.

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate a anunţat, luni, că finalizează în octombrie proiectul Aviaţiei Apartments, o investiţie totală de 17 milioane euro.

Proiectul cuprinde 291 de apartamente tip studio, două şi trei camere. Investiţia totală este de 17 milioane euro, acesta fiind costul construcţiei, fără valoarea terenului.

Proiectul, al treilea din Bucureşti finalizat de dezvoltator, are o curte interioară dedicată exclusiv rezidenţilor şi 300 de locuri de parcare subterană.

”Am ales zona cu cea mai dinamică evoluţie imobiliară din ultimii 10 ani, încurajaţi de cererea din partea tinerilor familii, pentru care vechiul stoc locativ din cartier nu mai corespundea cu stilul lor de viaţă”, a spus Antoanela Comşa, General Manager, Gran Via România.

Proiectul Aviaţiei Apartments este poziţionat pe strada Soldat Gheorghe Buciumat, o zonă retrasă de la bulevardul principal – Alexandru Şerbănescu, lângă magazinul de mobilă Elvila si sediul Lidl Romania.

Ansamblul este compus din patru corpuri de clădire cu şase etaje, reunite în jurul unei curţi interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spaţii verzi, loc de joacă şi zone dedicate relaxării şi socializării rezidenţilor.

Aviaţiei Apartments a pus la vânzare un mix de studio-uri cu suprafeţe utile între 40 si 48 mp, apartamente cu două camere între 57 şi 60 mp şi locuinţe de trei camere de la 67 până la 72 mp (suprafeţe nete, fără terase/balcoane).

Sursa : news.ro

STUDIU: Angajaţii din domeniul financiar, cei mai interesaţi să-şi schimbe jobul în luna septembrie... Karoly Borbely: O fuziune Hidroelectrica - CE Oltenia nu este o soluţie potrivită şi nu e nici avansată într-un moment p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x