Antena Căutare

Emil Boc anunta crestere economica de 1,5-2% anul acesta si de 4-4,5% in 2012

Aflat la Deva pentru alegerile PDL Hunedoara, primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a declarat ca in acest an creseterea economica va fi intre 1,5 si 2% "cu prognoza buna de crestere in 2012", adica 4-4,5%.

Emil Boc a facut referire la declaratiile sefului delegatiei FMI, Jeffrey Franks, sustinand ca daca un sef oficial FMI da aceasta informatie se intareste ideea ca lucrurile merg intr-o directie buna in Romania.

"Procentul de crestere economica pentru acest an este cel pe care il avem in bugetul de stat si in acordurile cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala: o crestere economica intre 1,5 si 2 la suta, cu prognozã bunã de crestere in 2012, adicã 4-4,5 la suta", a spus premierul.

Jeffrey Franks a declarat ca Romania va iesi din recesiune luna aceasta, economia va creste de la un trimestru la altul, dar asta nu va insemna automat depasirea crizei. Conform sefului delegatiei FMI in Romania, indicatorii s-au imbunatatit constant in primul trimestru si se asteapta la o crestere modesta a economiei dupa primele trei luni ale anului.

Sursa: Antena3

Scad ratele pentru cei care au credite in euro!... Unul dintre mostenitorii lui Malaxa si Ausnit ar putea intra in Comitetul Reprezentantilor de la FP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x