Antena Căutare

Eurostat: România este pe locul al doilea în UE în funcţie de intrările de fonduri prin transferuri personale, de trei miliarde de euro în 2018

România se află pe locul al doilea în Uniunea Europeană în funcţie de intrările de fonduri prin intermediul transferurilor personale, de 3 miliarde de euro în 2018, cele mai mari fonduri fiind consemnate în Portugalia, de 3,6 miliarde de euro, potrivit datelor publicate marţi de biroul european de statistică Eurostat.

Datele referitoare la Portugalia se referă doar la remiterile muncitorilor.

Pe următoarele locuri se află Polonia (2,9 miliarde euro), Marea Britanie (2,3 miliarde euro) şi Italia (2 miliarde euro).

În consecinţă, cele mai mari surplusuri în transferurile personale au fost înregistrate de Portugalia (3,1 miliarde euro), România (2,7 miliarde euro) şi Polonia (2,5 miliarde euro), în timp ce Franţa a consemnat cel mai mare deficit (-10,5 miliarde euro), urmată de Germania (5,1 miliarde euro), Marea Britanie (4,7 miliarde euro) şi Italia (4,5 miliarde euro).

Între statele pentru care au fost publicate date, cele mai mari ieşiri de fonduri prin intermediul transferurilor personale au avut loc în 2018 în Franţa (11,4 miliarde de euro), urmată de Spania (7,7 miliarde euro), Marea Britanie (7 miliarde euro), Italia (6,5 miliarde euro) şi Germania (5,2 miliarde euro).

Şi datele referitoare la Spania se referă la remiterile muncitorilor.

Sursa : news.ro

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Profi preia cele 18 magazine deţinute de Pram Maya... Românii uită de centralele de apartament sau de sobe! Care este cea mai ieftină metodă de încălzire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x