Antena Căutare

Francezii de la Yves Rocher preiau Sabon Holdings. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia

Afacerile din România ale retailerului israelian Sabon vor fi preluate de grupul francez Rocher, iar Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia.

”În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a informat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Laboratoires de Biologie Végétale Yves Rocher este societatea-mamă a Grupului Rocher, prezent în numeroase ţări în sectoarele produselor cosmetice, textile-îmbrăcăminte, articole de uz casnic şi produse de nutriţie (sănătate). În ceea ce priveşte produsele cosmetice, Grupul Rocher produce şi vinde o gamă largă de produse cosmetice destinate publicului larg, care include produse pentru îngrijirea feţei şi a corpului, îngrijirea părului, parfumuri, produse de machiaj şi articole de toaletă.

Mărcile de produse cosmetice ale Grupului Rocher, prezente în România, sunt Yves Rocher, Sabon, Flormar, Stanhome, Kiotis şi Docteur Pierre Ricaud.

Sabon Holdings are ca obiect principal de activitate vânzarea cu amănuntul în magazine a produselor cosmetice şi, în secundar, vânzarea articolelor de uz casnic. Sabon România vinde numai produse sub marca Sabon, atât prin intermediul celor 17 magazine fizice dedicate, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Ploieşti, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Sibiu, precum şi on-line.

Sursa : news.ro

ANALIZĂ: O încetinire a economiei în Italia, fie şi temporară, poate însemna o temperare a activităţii economice în anum... Comisia Europeană: România trebuie să recupereze un ajutor incompatibil de 13 milioane euro de la Compania Naţională a U...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x