Antena Căutare

Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19

Virusul CoVID-19 produce niște schimbări radicale incredibile la nivel mondial, iar ceea ce poți face tu cel mai bine este să te adaptezi. Cum faci asta? Respectând recomandările autorităților de a sta acasă pentru a te proteja pe tine și pe cei din jurul tău. Cu toate astea, dacă închizi ușa apartamentului sau casei tale, trebuie să te asiguri că ai cele necesare pentru tine și familia ta.

Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19 Galerie
Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19

Pentru că nu mai poți ieși zilnic sau găsești două zile ca să cumperi pâine, alimentul de bază pe masa românilor, trebuie să găsești o variantă alternativă. Poți începe să prepari pâine în mod tradițional, dar asta îți ia timp, necesită efort, nu ai garanția celui mai bun rezultat și cu siguranță te vei alege cu o chiuvetă plină de ustensile și vase murdare.

Cea mai bună soluție: o masina de paine!

Foarte mulți români au început deja să comande online mașini de pâine și se bucură de toate avatajele pe care aceasta le oferă, mai ales acum.

De ce să cumperi o mașină de pâine când #staiacasa?

Există mai multe motive pentru care o persoană ar trebui să ia în considerare folosirea unei mașini de pâine, mai ales în contextul prevenirii răspândirii virusului CoVid-19, când suntem nevoiți să petrecem timp prelungit acasă și să ieșim cât mai puțin pentru a ne aproviziona cu alimente.

Pâinea este cel mai important aliment de pe masă și, cu toate că poți să cumperi mai multă făină și drojdie în casă, nu poți cumpăra pâine pe care să o păstrezi timp îndelungat, pentru că este perisabilă. În schimb, poți folosi o mașină de pâine pentru a avea permanent pâine proaspătă în casă.

În afară de acest lucru, există multe alte motive pentru care ar trebui să te gândeșți serios să cumperi o mașină de pâine în această perioadă.

Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19

Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19

1. Este perfectă pentru multi-tasking, atunci când #staiacasa

Robotul de pâine nu face doar pâine și atât. Te poate ajuta să prepari ușor aluat de prăjituri, gemuri, aluaturi de pizza și paste. Astfel, îți permite să fii eficient și să economisești timp și efort, mai ales în contextul CoVid-19, când stai acasă, lucrezi de acasă, ai copiii în jurul tău și o mulțime de alte sarcini de bifat. Pentru că un robot are mai multe funcții, este excelent pentru perioadele dure, obositoare și solicitante, așa cum este aceasta.

2. Fără mizerie și dezordine

Să prepari pâine în modul clasic înseamnă de obicei să umpli blatul de bucătărie de făină, ustensile murdare și vase de spălat, pe care le-ai folosit în procesul de frământare, amestecare și măsurare ingrediente.

De exemplu, framântarea necesită mult efort și timp, motiv pentru care poate deveni istovitoare. Până la urmă, poate ești în regulă cu ideea de a framanta uneori. Dar, ce te faci atunci când trebuie să frămânți des, pentru că acum trebuie să te îngrijeșți să fie pâine permanent în casă, ca să nu ieși, să te expui pe tine și pe ceilalți?

Din fericire, cu o mașină automată de pâine aluatul este foarte ușor de frământat și nu trebuie să-l supraveghezi ca să vezi când și dacă crește. Apoi, când faci pâine, trebuie să pui drojdie la momentul potrivit. Într-o mașină este ușor să asezi toate ingredientele la început, iar drojdia va fi adăugată în mod corespunzător pentru ca de fiecare dată să obții o pâine perfectă.

Prin urmare, o mașină automată elimină toate aceste probleme din bucătărie, pentru că pâinea se prepară într-un singur vas. Curățarea bucătăriei devine mult mai ușoară și va fi ușor să păstrezi lucrurile în ordine. Sigur îți dorești asta.

3. Mașina de pâine este ușor de utilizat

Cele mai multe mașini de pâine disponibile acum pe piață sunt automate. Această caracteristică aduce beneficii importante pentru utilizatori prin reducerea timpului și efortului depus pentru obținerea pâinii. Doar adaugi ingredientele în mașina de pâine și în continuare aceasta va intra automat în funcțiune, fără să fie nevoie de supraveghere din partea ta.

Mașina de pâine îți permite să te ocupi de alte lucruri importante prin casă, în loc să verifici din 10 în 10 minute stadiul de preparare. Poți să lucrezi de acasă, să stai cu copiii, să te uiți la un film sau să prepari un alt fel de mâncare la bucătărie.

Totuși, este important să verifici funcțiile automate pe care le poate avea o mașină de pâine. Cele mai scumpe modele oferă funcții mai sofisticate. Din fericire, în prezent, poți găși ușor o mașină de pâine care poate să frământe aluatul, să-l mențină la dospit și apoi să-l coacă perfect. Asta înseamnă că prepară pâinea de la 0, fără pic de efort din partea ta.

În plus, mașina de pâine este mai ușor de utilizat și de manevrat decât cuptorul clasic. Să presupunem că nu știi cât trebuie să lași pâinea în cuptor sau nu-ți place să stai lângă cuptor și să supraveghezi constant tăvile. În acest caz, mașina de pâine este o alternativă perfectă.

De asemenea, poate că nu știi să prepari anumite tipuri de pâini, cum ar fi pâine franceză, pâine de casă, pâine cu semințe etc. Din nou, un robot automat te poate ajuta să prepari mai multe tipuri de pâini.

Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19

Mașina de pâine: cel mai vândut electrocasnic de bucătărie în contextul CoVID-19

4. Economisești bani

Știi și tu că un cuptor electric este foarte consumator de energie electrică, ceea ce poate duce la facturi mari de curent. În schimb, mașinile de pâine sunt eficiente din punct de vedere energetic, pentru că au un consum mai mic.

În plus, mașinile de pâine previn risipirea materiei prime. De exemplu, dacă eșți mai puțin experimentat în prepararea pâinii, ai tendința să foloseșți prea multă făină sau prea multă drojdie. Dacă adaugi prea puțină drojdie, există riscul ca pâinea să nu crească și din nou vorbim de o pierdere.

În comparație cu aceste situații, pentru mașina de pâine foloseșți rețete cu cantități clare de ingrediente și eșți sigur că nimic nu se risipește. La final, obții cea mai mare cantitate de pâine, ceea ce face ca mașina să fie foarte rentabilă.

Apoi, mașina de pâine te ajută să economiseșți bani, lucru important în vremurile pe care le-am ajuns când economia s-a destabilizat puternic din cauza coronavirus și nu mai esti sigur de locul tău de muncă. Acum este unul din cele mai importante momente în care trebuie să faci economii. Utilizarea ingredientelor proaspete reprezintă o opțiune mai ieftină și mai sănătoasă pentru toți consumatorii de pâine, în comparație cu pâinea din supermarket.

Poate că la prima vedere, să cumperi o mașină de pâine ți se pare o investiție mare. Dar, dacă ești un consumator frecvent de pâine (ceea ce este foarte posibil în contextul coronavirus când stai acasă timp prelungit), atunci un robot automat te va ajuta să economisești bani pe termen lung.

De asemenea, este o alegere sănătoasă, pentru că o persoană poate să aleagă întotdeauna ingredientele dintr-o pâine (poți adăuga fructe uscate, nuci, măsline, semințe etc). Nu este ca atunci când cumperi pâine de la magazin și nu știi dacă sau în ce măsură conține aditivi. Cu o mașină de pâine, prepari de fiecare dată pâinea pe care ți-o doreșți.

Pachet Mașină de pâine Philips Viva Collection HD9046/90, 1000 g, 14 programe (Negru) + Mini blender Philips Daily Collection HR2872/00, 350 W, 0.6 L, 1 Viteză (Roșu/Alb) = 973 lei

5. Funcție de Timer

Timerul este o funcție extrem de utilă în prepararea pâinii și aluaturilor diverse. Te ajută să economiseșți efortul depus asigurându-te că vei face o pâine perfectă. Sunt multe modele care permit programarea la o anumită ora. De exemplu, poți să setezi ca mașina să înceapă să facă pâine dimineață la ora 5, pentru că la 7 când te trezești, pâinea să fie gata și caldă.

Dacă vorbim de Timer, multe mașini de pâine te anunță printr-un semnal sonor când este momentul să adaugi fructe uscate, ierburi sau condimente, totul pentru a avea cele mai bune rezultate. Funcția de programare ajută utilizatorii pentru că le oferă privilegiul de a a se bucura de o pâine bună, oricând doresc, cu minim de efort - fără să intre des în bucătărie și să supravegheze procesul de preparare.

6. Prepari și alte bunătăți

Așa cum te aștepți, o mașină modernă nu se rezumă doar la prepararea pâinii. Poate face gemuri, prăjituri, poate framânta aluat pentru pizza sau aluat pentru paste.

În plus, dacă vrei doar să scapi de frământatul aluatului, dar vrei să foloseșți în continuare cuptorul tradițional, poți face asta. Setezi programul de frământare, pentru ca apoi să pui aluatul în tavă și să continui coacerea într-un cuptor electric ori pe gaz. Prin urmare, mașina este versatilă și îți dă posibilitea să fii flexibil în alegeri. Pentru oricine, framântarea este cea mai neplăcută sau consumatoare de timp operațiune de preparare a pâinii. De modul în care frămânți depinde reușită rețetei tale. Dar, automatizând acest proces, este extrem de simplu să obții cele mai bune rezultate de fiecare dată.

7. Ai un control mai mare asupra ingredientelor utilizare

Acest lucru este util dacă vrei să mănânci sănătos. Mașina poate optimiza rezultatele după bunul tău plac. De exemplu, dacă preferi pâinea integrală, cu secară sau pâinea fără gluten, este foarte ușor să folosești ingredientele dorite. Multe modele au locașuri separate pentru ingrediente uscate, fructe, brânză, roșii uscate, măsline, ierburi și alte condimente. Din aceste locașuri, ingredientele sunt dispersate la momentul oportun peste aluat, pentru rezultate perfecte. Prin urmare, poți alege de fiecare dată ingrediente sănătoase pentru tine și familia ta.

8. O textură mai bună

Cele mai noi mașini de pâine monitorizează variabilele interne, cum ar fi ingredientele, timpul de frământare etc. De aceea, este foarte ușor să obții textura care îți place cel mai tare. Poți să experimentezi sau să rămâi fidel unei rețete preferate.

Concluzie

Mașinile de pâine oferă toate avantajele enumerate mai sus. Când stai acasă timp prelungit, vrei să ieși des la cumpărături ca să nu te expui și să nu-i expui pe cei din jurul tău la un virus care face prea multe victime, când ai nevoie să treci peste procesul obositor de preparare a pâinii, poți face ușor toate acestea cu o mașină automată. Este extrem de utilă și practică oricând, dar mai ales în această perioadă.

Cum poți cumpăra în siguranță acum o mașină de pâine?

Plasează comanda online pe evoMAG și aceasta îți va fi livrată prin curier, până la ușă. Pentru mai multă siguranță, recomandările evoMAG sunt clare: optează pentru plata cu card în loc de numerar, folosește mănuși când primești coletul de la curier, aruncă apoi cutia exterioară și spală-te pe mâini cel puțin 20 de secunde.

Recomandare

  • Mașină de pâine Philips HD9016/30, 1000 g, 12 programe = 588 lei

Această mașină are 12 programe și două setări de greutate. Afișajul digital te va ajuta să faci rapid setările pentru prepararea pâinii. Se livrează cu formă de coacere, pahar gradat, linguriță pentru dozare, paletă și recipient pentru iaurt cu capac. Poți prepara pâine cu 3 stadii de rumenire, în funcție de preferințe. Temporizatorul până la 13 ore te va ajuta să te trezești în fiecare dimineață cu pâine coaptă și caldă.

Ce alte produse și echipamente îți sunt utile acasă, în perioada de izolare?

În afară de mașina de pâine, sunt și alte echipamente utile în această perioada când stai acasă prelungit. Comandă o cană filtrantă pentru a scapă de căratul sticlelor de apă din supermarket. Pentru a te menține în formă, folosește o bicicletă fitness, gantere, un stepper sau accesorii yoga.

O mașină de tuns îți va fi utilă foarte curând, pentru că frizeriile sunt toate închise. Dacă lucrezi de acasă și vrei să rămâi productiv, vei avea nevoie de: un laptop/ pc bun, router, imprimantă, tabletă, cameră web, scaun de birou sau chiar scaun gaming. Pentru bucătărie, echipează-te cu tigăi Tefal, storcătoare de fructe, roboți de bucătărie, oale, cratițe etc.

Pe toate le poți comanda cu încredere de pe evoMAG. Grăbește-te pentru că stocurile sunt limitate și toate aceste produse sunt primele care pleacă din depozite.

Coronavirus România. ANAF declară război prețurilor umflate de speculanți... MedLife trimite personalul non-critic în şomaj tehnic, reduce cu 50% salariile echipei de management pentru 45 de zile ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x