Antena Căutare

Ministerul Economiei vrea sa revigoreze agricultura printr-o campanie de peste 5 milioane de lei

Dupa ce agricultura a fost pusa pe butuci, ministerul Economiei se gandeste sa vina cu o propunere de revigorare. "Cumpara romaneste" este noul slogan cu care guvernantii incearca sa ne convinga sa renuntam la produsele de import in favoarea celor autohtone. Ministerul Economiei va da chiar bani grei pe o campanie la nivel national: peste cinci milioane de lei pentru relansarea productiei interne.

Masurile prezentate de Ministerul Economiei:






Banii pentru promovarea produselor romanesti in tara vor fi cheltuiti pe seminarii, expozitii si targuri de promovare. Vor fi alocate sume importante pentru publicitatea in mass-media si internet. Responsabilii de proiect insa, au uitat sa protejeze domeniile de internet pe care urmeaza sa se faca promovarea, doar unul dintre ele fiind rezervat.

Potrivit Ministerul Economiei programul care stimuleaza cumpararea produselor romanesti ar putea fi una dintre solutiile iesirii din criza.

Ministerul Economiei promite producatorilor autohtoni ca va imbunatati cadrul legislativ si va lua masuri pentru orientarea consumatorilor catre produsele autohtone. Tot acest program va costa peste cinci milioane de lei, fonduri europene.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri sustine ca este vorba de o campanie care se bazeaza pe constiinta cumparatorului si urmareste sa reinvie spiritul patriotic.

Mugur Isarescu: Romania nu mai are nevoie de un acord cu FMI!... Certificatul de urbanism pentru proiectul Rosia Montana, "legal si valid"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x