Antena Căutare

Mugur Isarescu: Romania nu mai are nevoie de un acord cu FMI!

Romania nu mai are nevoie de un nou acord cu Fondul Monetar International. O spune chiar guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Acesta a explicat, in exclusivitate pentru "Saptamana Fianciara", ca tara noastra are destule rezerve financiare si se bucura de credibilitate pe plan economic international. Pe un ton rezervat, Isarescu a vorbit si despre o usoara revenire a economiei.

Mugur Isarescu nu este sustinatorul unui nou imprumut de la FMI, care in opinia sa, ar impovara Romania.

In situatia in care totusi Romania ar apela la o noua intelegere cu Fondul Monetar ar fi vorba de un acord preventiv, iar banii vor fi trasi doar in stiuatii speciale, spune guvernatorul BNR.

Majorarea TVA este un motiv in plus pentru Banca Nationala de a fi atenta la modul in care reactioneaza economia. Mugur Isarescu vorbeste despre posibile efecte negative ale acestei masuri, iar aparitia lor ar necesita o reactie imediata.

In timp ce guvernantii sunt preocupati de introducerea de noi taxe si impozite sub pretextul de a colecta mai multi bani la buget, Mugur Isarescu atrage atentia ca Romania are nevoie de stabilitate fiscala.

Bacau: Cea mai scumpa gigacalorie - 285 lei... Ministerul Economiei vrea sa revigoreze agricultura printr-o campanie de peste 5 milioane de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x