Antena Căutare

Opt fosti directori Siemens, acuzati ca ar fi dat mita 100 milioane de dolari

Cei opt sunt acuzati de dare de mita, in perioada 1996-2007, catre mai multi oficiali argentinieni, printre care se numara doi presedinti si mai multi ministri, potrivit dosarului intocmit de Securities and Exchange Commission, comisia de valori mobiliare din SUA, citat de Mediafax.



Banii au fi facilitat castigarea unui contract de un miliard de dolari care a vizat producerea de carti de identitate. Ei au fost acuzati de conspiratie in vederea fraudei, frauda electronica si spalare de bani, riscand o pedeapsa maxima de 25 de ani de inchisoare.

Printre acestia se numara Uriel Sharef(foto), fost membru al Consiliului de Administratie al Siemens. Sharef a devenit astfel primul fost membru al Consiliului de Administratie al unei companii din topul Fortune Global 50 acuzat in baza legislatiei SUA impotriva practicilor de coruptie pe plan international.

Foto: spiegel.de

Hong Kong-ul a detronat SUA si ocupa primul loc in topul celor mai dezvoltate piete financiare... Mediul privat, aratat cu degetul de Basescu: Statul nu poate fi corupt fara un partener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x