Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Program Auchan, pe timpul stării de urgență. Măsuri speciale împotriva coronavirus

Program Auchan. Pandemia de coronavirus care afectează România dă peste cap și activitatea magazinelor.

Program Auchan, pe timpul stării de urgență. Măsuri speciale împotriva coronavirus

Programul magazinelor Auchan rămâne neschimbat, după cum anunță compania, și este de la 08:00 la 22:00, de luni până duminică, cu unele variații la Auchan Crângași, Vitan sau în țară.

Activitatea Auchan este afectată în ceea ce privește comenzile și anunță că din cauza volumului ridicat, timpul de procesare al comenzilor a fost mărit la 7 zile.

Citește și: Supermarketurile și Mall-urile și-au stabilit programul. Când poți merge la cumpărături?

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România îi roagă pe clienţi să fie cumpătaţi şi chibzuiţi la ce şi cât cumpără şi îi asigură că există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem "solidari şi ne gândim la nevoile tuturor".

"Înţelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie. Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor. Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă şi de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face faţă acestei provocări. Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toţii în siguranţă şi să vă oferim produsele necesare", afirmă reprezentanţii AMCMR într-o scrisoare deschisă adresată clienţilor lor.

Citește și: Program Poșta Română, în timpul stării de urgență

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România a fost înfiinţată în anul 2003 şi grupează următoarele 19 companii din retailul alimentar şi nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi, Selgros. AMRCR este membră a Confederaţiei Patronale "Concordia" şi a organizaţiei "EuroCommerce".

Recomandari