Căutare Live

Razboiul brevetelor: Samsung cere autoritatilor din SUA sa interzica importul produselor Apple

Razboiul dintre cei doi giganti ai tehnologiei acumuleaza tot mai multe litigii in justitie, in Statele Unite si in Coreea de Sud. Samsung a cerut Comisiei pentru Comert International din SUA sa interzica importurile produselor Apple iPhone, iPad si iPod, deschizand un nou episod in razboiul dintre cele doua companii.

Samsung sustine ca smartphone-ul iPhone, tableta iPad si media player-ul iPod incalca cinci brevete privind standardele de telecomunicatii si interfata cu utilizatorul.

Grupul sud-coreean a intentat de asemenea un proces Apple intr-o instanta federala din Delaware, pentru incalcarea brevetelor.

In aprilie, Apple a dat in judecata Samsung intr-o instanta federala din California, acuzand gama de smartphone-uri si tablete Galaxy ca imita iPhone si iPad. Samsung a intentat atunci un contraproces in California.

Saptamana trecuta, compania americana a initiat o noua actiune in justitie impotriva Samsung, de aceasta data in Coreea de Sud.

Pe langa smartphone-urile si tabletele proprii, Samsung fabrica si microchip-uri pentru gadget-urile produse de Apple, afacere care i-a adus venituri de 5,7 miliarde de dolari anul trecut.

Samsung s-a conturat in ultimii ani ca cel mai puternic competitor al Apple pe piata smartphone-urilor si tabletelor, insa varietatea larga de gadget-uri pe platforma Android, care nu ofera exclusivitate vreunui producator, tine compania sud-coreeana pe un distant loc secund.

sursa: Jurnalul National

foto: freakgeeks.com

Bicicletele Pegas au devenit o afacere de succes pentru patru tineri intreprinzatori... Casele de vacanta, la jumatate de pret fata de anul 2008...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri